Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty X-mas ideas

Door Tiany op 18.12.2013

Kennen jullie dat ook? Die spanning van het openmaken van cadeautjes? Zal ik het leuk vinden of niet? Vertel het verder aan je geliefden, want hier komt een reeks met cadeautjes die niemand teleurstellen!

Aveda heeft een leuk aanbod aan giftsets, zoals deze Give Twinkling Eyes - box. Aveda hecht veel belang aan eerlijke handel. Het papier waarmee ze werken en dat ook in deze box verwerkt zit, komt uit Nepal. Ze stellen daarmee een groot aantal Himalayaanse vrouwen aan het werk die ze daarvoor een correcte prijs betalen. Door het kopen van een giftset kan je dus ook iets terugdoen. Voor het vinden van een Aveda salon bij jou in de buurt surf je naar de website en klik vervolgens op "Vind een salon/spa". Deze box kost € 49,-.

Weleda komt origineel uit de hoek met hun Christmas Crackers. Het zijn kleine verrassingscadeautjes die je op het bord van je gasten kan leggen. Je haalt het cadeautje uit de verpakking door aan beide kanten tegelijk te trekken en de verpakking te cracken. In elk cadeautje zitten 2 miniproducten die binnen een bepaalde geurlijn passen. € 17,99 voor 6, beschikbaar bij o.a. Di.

De titel van de lijn zegt het al. Colorshow van Maybelline is een collectie van nagellak in elke mogelijke flashy kleur. De nieuwe garderobe voor je nagels is een ware explosie aan colour. Ze hebben maar liefst 27 tinten om uit te kiezen. € 3,99 per nagellak bij o.a. Kruidvat.

Ook Philopsophy heeft leuke boxes om cadeau te doen. Deze Cookie Exchange Box is een vrolijke set van een 3-in-1 shampoo, shower gel en badschuim die je zowel voor huid als haar kan gebruiken. Verder zit er een heerlijke body lotion in en een magische lipgloss. Het perfecte cadeau om te geven en te krijgen! € 29,- exclusief bij Paris Ici XL.

Deze beautybox van Yves Rocher is haast onweerstaanbaar. Het is een zeer uitgebreide kit met 24 kleuren oogschaduw, 24 kleuren lippenstift, 6 kleuren rouge, een kwast, penseel en 3 applicators. Het ideaal pakje voor iedereen die graag experimenteert. € 24,95 verkrijgbaar op de website.

O.P.I is helemaal mee met zijn tijd. Als kerstcadeau voor hun fans ontwikkelden ze smashing iPhonecovers. Beschikbaar voor iPhone 4, 4S en 5. In totaal zijn er 6 verschillende kleurtjes. € 39,90 bij Smets en online bij Cosmeticary.

Met deze anti-ageing crème van Garnier heb je onmiddellijk en langdurig resultaat. Een Wauw-effect en intens stralende teint gegarandeerd! De crème heeft bewezen effect op rimpels, donkere vlekjes en stevigheid. € 12,49 bij o.a. Kruidvat.

Go shop your favourites!

Topfoto © Maybelline

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded