Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jo Malone X-mas loving

Door Aline op 17.12.2013

Kan het met Jo Malone nog meer Kerst worden? Het British based perfume brand brengt deze Kerst een reeks geschenken uit die doen wegdromen bij onze knetterende haardvuurtjes ... 


De typische decembergeur Pine & Eucalyptus bereidt onze huisjes al perfect voor op de komende feestdagen en brengt ons stande pede in een Christmassy mood, maar dan wel de stijlvolle versie, zonder de geitewollen sokjes dus.


Zoek je nog een origineel cadeau dat iedereen (en zeker mezelf) met open armen zou ontvangen? Rep je dan zeer snel naar Senteurs d'Ailleurs in Brussel, waar Jo Malone exclusief verkocht wordt, om deze one of a kind Christmas pakjes onder je boom te kunnen leggen. Of surf gewoon naar de Jo Malone website voor het gigantisch prachtige én complete geurenaanbod.

page loaded