Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty Trend: berry lips

Door Astrid op 16.12.2013

De perfecte outfit verdient de perfecte lipstick. Bij kerst grijpen we vaak massaal naar die klassieke rode lippenstift, maar misschien kunnen we dit jaar wel overtuigen van de gorgeous berry lipstick


Just a bite van M.A.C. & Wild Blackberry van YSL


Wijnrood, oxblood true story -, berry lips, … hoe je deze tint ook noemt, deze lippen zullen sowieso knallen tijdens de feestdagen. Dé finishing touch voor elke outfit, maar extra mooi op een prachtig wit kleedje. Love it!

Ik dacht vroeger dat deze tint vooral mooi stond bij mensen met een mooie blanke huid, maar als tanned chicks zoals Rihanna en Chanel Iman ermee wegkomen, why not me?!

Helemaal overtuigd van deze lovely beauty trend? Welke tint je uiteindelijk ook kies, er is maar een gouden regel: altijd testen! En neem iemand mee. Iemand die eerlijk zegt of je ermee staat of niet. Erg belangrijk.

Foto’s © Posh24, Ashlee Holmes, Style Bistro & Glamour Magazine

page loaded