Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel verleidt je met Kerst

Door Angelique op 15.12.2013

Voor de feestdagen is Chanel extra glamoureus uit de hoek gekomen. Zo creëerde het modehuis de make-upcollectie Nuit Infinie De Chanel 2013 om je volledig partyproof te maken. Chanel Make-up Studio zorgde voor een flamboyante en gesofisticeerde collectie die alle aspecten van een verleidende look invult. 

Chanel is bekend om het lanceren van tijdloze en mooie producten van de hoogste kwaliteit. En ook deze keer hebben ze zich aan hun vaste stijl gehouden. Geen over the top, flashy verpakkingen, en ook de inhoud is erg draagbaar. Bij deze collectie kun je gewoonweg geen verkeerde kant op. Deze Kerstcollectie toont nog maar eens dat je glamoureus en toch classy tegelijkertijd kunt zijn. 

1. Eén pallet, 1000 verschillende looks. Verleiding begint altijd met de ogen en om die in de verf te zetten lanceerde Chanel een palletje van 5 tijdloze oogschaduws, bedrukt met de iconische ruitjes. Er zijn 3 neutrale, bruine tinten en een rijke paarse kleur. Ombres Matelassées is zo veelzijdig dat je er alle kanten mee op kan. 

2. Chanel heeft het je nog nooit zo makkelijk gemaakt om je dagmake-up te upgraden tot een partyproof look. Dit kan met Illusion d'Ombre, een oogschaduw in compactvorm. Zij transformeren je naturelle make-up in no time. Hier heb je de keuze tussen beige brons of een dramatisch taupe.

3. De echte magie gebeurt wanneer je Chanel's nieuwe Ligne Graphique en de Cils Scintillans opbrengt. Deze 2 producten schreeuwen feest uit en laten je ogen spreken met de bijhorende glits and glam.

4. Om je lippen extra kissable te maken, kies je voor de Rouge Allure Velvet lippenstiften. Daarin heb je La Désirée, de Radieuse, maar ook La Précieuse. Die laatste springt er tussenuit met zijn bloedrode kleur. Een gewaagde, maar stijlvolle keuze.

5. Last but not least zijn de gezichtspoeders. Hier stelt Chanel de Joues Contraste en de Poudre Universelle Libre voor. Beide schakel je in als ultieme afwerking van je glamourlook. Ondanks de hoge wauw-factor blijven deze producten zeer zacht. De blush Joues Contraste is mogelijk de meest subtiele kleur op de markt en perfect om als highlighter te gebruiken op je jukbeenderen. Met le Poudre Universelle Libre kun je je decolleté een vleugje glans geven. In dit losse poeder zitten licht-reflecterende deeltjes die je de perfecte final touch geven en je photo-ready te maken.

6. Er worden niet alleen massaal veel kussen uitgedeeld tijdens de feesten, ook handen worden er geschud. En geloof het of niet, dit kan in stijl. Le Rouge Rubis nagellak van Chanel zorgt voor die extra vrouwelijkheid op je nagels met zijn felrode kleur. Hij vormt een perfecte match met je lippen en je zwoel opgemaakte ogen. 

Laten we eerlijk zijn: Chanel is always a good idea.

Foto's © Chanel

Met medewerking van Jilke Juliens

page loaded