Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New hair trend: Splashlight

Door Loes op 13.12.2013

Het lijkt bijna alsof we bij Belmodo obsessed zijn met haartrends de laatste tijd. Jullie konden al lezen over two toned hair en sombre hair. En zoals dat gaat met trends staat de nieuwe al luidruchtig op de deur te kloppen! Hellooooo new trend: splashlight hair!

And what’s in a name, a splash of light. Dit kapsel wekt de illusie op alsof je in de spotlights staat met je lokken. Een horizontale gebleekte baan lijkt het licht in  je haar te weerkaasten. Zowel boven als onderaan deze gebleekte strook komt gewoon weer je eigen haarkleur tevoorschijn. Shiny shiny!

Aura Friedman, coloriste uit New York, kwam als 1ste op de proppen met deze nieuwe kleurtechniek. Op haar instagramaccount kan je haar kleurexperimenten volgen met klanten als Miss Gaga en Coco Rocha. Ben je een absolute beauty addict? Dan vind je hier inspiratie in overvloed!

Van deze trend bestaan uiteraard extreme en minder extreme versies. Zo is Jessica Biel fan,  maar eerder van de bescheiden variant. Het kleurverschil is subtiel en niet te drastisch. Zoals altijd, well done dear Jessica!

Helemaal hoteldebotel van deze trend? Laat je kapper dan goed kijken waar hij de strook in je haar zet. Ik heb al foto’s gespot waar kappers de splashlight veel te hoog of te laag zetten. Not very charming! Kies voor de plaats waar het licht  in natuurlijke omstandigheden ook op je haar zou vallen. Dan kan er weinig fout gaan. 

Wat denk jij, een mooie opvolger van de ombre-trend of een aboslute NO GO voor jouw haarbos? Ik ben er zelf nog niet helemaal uit … 

page loaded