Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De ultieme beauty kerstcollectie

Door Tiany op 12.12.2013

Luxe beautymerk Guerlain brengt speciaal voor de feestdagen een limited collectie van hun beautyproducten op de markt.

Dé lichtstad Parijs en hun adres op de Champs-Elysées, nr. 68, vormden de inspiratie voor deze sensationele collectie.

Ze richten zich naar de nachtvlinders onder ons die geen moeite hebben met de korte dagen en juist extra hard genieten van de lange nachten.

Je kan de items herkennen aan de gravure 68 en ook aan hun felroze en zwarte kleuren. Het zijn producten die verrassen, verrukken en ontzettend veel zin geven om te feesten.

Hun superpopulaire parfum La Petite Robe Noire kreeg een roze peertje dat voor de verspreiding van deze betoverende geur zorgt. € 74,-.

Het Crazy Paris Palet doet alle beauty-addicts duizelen! Het is een onmisbare bondgenoot tijdens de feesten en het bevat alle avond make-up voor de ogen. € 48,-.

De Crazy Powders zorgen voor een gevitamineerde teint. Het Méteorites poeder verfrist een doffe teint en geeft een mooie lenteachtige uitstraling. Het Terracotta poeder verwarmt de teint met een licht gebruinde kleur die zich perfect aanpast aan het winterse licht. € 61,- per stuk.

1. Le Top Coat Ultra Violet nagellak geeft een lichtblauwe glans, het ziet er meteen glad en spiegelend uit. Leuke feature: de nagels worden in een bepaald licht fluorescerend. € 23,-.

2. In de Météorites Crazy Pearls vind je dé 6 legendarische kleuren terug voor een perfect teint. Beige en roze-beige gebruik je om te egaliseren, paars om te verfrissen, wit om te verhelderen, goud om te doen oplichten en roze voor een gezonde uitstraling. € 48,-.

3. La Laque Couleur: hét toonaangevende kleur van de winter. Het is een zwart zonder zwart met een raadselachtige paarse gloed. € 23,-.

4. Rouge G De Guerlain in een nieuw jasje. De luxehouder heeft een ingebouwd spiegeltje voor schitterend getekende lippen. € 48,-.

5. De Rouge Automatique lippenstift heeft 2 roze collectorkleuren. De 660 Illusion geeft glitterend paars, 661 Reflex heeft neon roze lipjes als resultaat. € 48,-.

Nu heb je geen enkel excuus meer om er niet op jouw kerstbest bij te lopen! Of voor de geduldige zielen onder ons, zet deze fantastische items op jouw wishlist!

Je kan de collectie kopen bij Planet Parfum, Ici Paris XL en in Inno.

Foto's © Guerlain.

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded