Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shiny, gezond haar met L’Occitane

Door Angelique op 11.12.2013

Heb je met dat gure winterweer last van broos en beschadigd haarL’Occitane En Provence biedt een nieuw herstellend complex aan. Now who doesn’t dream of pretty shiny locks! Een combo van 5 etherische oliën belooft jouw haar soepel en licht te maken tot in de puntjes. Jouw precious hair wordt weer sterk en zal minder snel afbreken tijdens het borstelen.

L’Occitane diende in 2013 een octrooi in voor hun vernieuwende formule. Ze hebben ook al meer dan 30 jaar ervaring met de principes van aromachologie voor hun haarverzorgingslijn. Your locks are in good hands!

Het gamma bestaat uit een herstellende shampoo met een siliconenvrije formule, voor droog en beschadigd haar & een volumiserende en een kleurverzorgende shampoo. De herstellende conditioner helpt om de breuken in je haar te dichten. Het herstellende masker voor dagelijks gebruik helpt je haarvezel te herstellen.

De nieuwe herstellende olie koestert broos haar. It combines 5 etherische oliën met zoete amandelolie en helpt je haar te herstellen en beschermen. Just some drops on your locks en je hebt in no-time die prachtige haarbos waar je altijd al van hebt gedroomd.

Prijzen komen op € 25,- voor de Aromachologie Repairing Mask (200ml), € 16,50 voor de Aromachologie Repairing Shampoo (300ml), € 16,50 voor de Aromachologie Soothing Shampoo (300ml), € 16,50 voor de Aromachologie Voluminizing Shampoo (300ml), € 16,50 voor de Aromachologie Repairing Conditionner (250ml) en € 20,- voor de Aromachologie Repairing Oil (100ml).

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded