Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior beauty in kerststemming

Door Tiany op 11.12.2013

Dior laat ons tijdens de feestdagen zeker niet op onze honger zitten! Het modehuis brengt een royale lijn uit met het prachtige Versailles als inspiratie. Elk product heeft een gouden touch om het koninklijke gevoel te versterken.

De Diorific Poudre Compacte komt in een kostbare verpakking en is een prachtig sieraad met perfecte rondingen. De inhoud is al even kostbaar. Het parelmoer en de minuscule gouddeeltjes flatteren de jukbeenderen. Het poeder geeft de huid een mooiere vorm en laat een subtiel parfum achter. € 41,- bij Inno.

Nagellak troef bij Dior. Ze houden het niet bij 1 lijn, maar brengen er ineens 2 uit voor de eindejaarsfeesten!

1. Er zijn 4 nieuwe, eigenzinnige kleurtjes beschikbaar. Diorific Vernis is er nu in puur fuchsia, robijnrood, paars met gouden pailletten en fonkelend rood goud. Voel je the queen tot in jouw vingertoppen. € 27,- per stuk bij erkende verkooppunten van Dior.

2. De Diorific duo manucure bijou maakt je in een handomdraai party ready. Breng een laagje goudkleurige lak aan op de nagels en besprenkel ze daarna met de microkristallen. Even laten droog en klaar! € 41,- bij Inno.

Ook je lippen krijgen de volle aandacht van het modehuis. Speciaal voor de kerstdagen brachtten ze de vedette onder de Dior lipsticks in limited edition uit. De Diorific Collection Golden Winter lijn bestaat uit 6 varianten en werden voorzien van een metallic glans. Jouw lipjes krijgen met deze lippenstift meer volume, ze voelen fluweelzacht aan en stralen intens. € 38,- bij erkende Dior verkooppunten.

Go and get these golden treasures!

Foto's © Dior

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded