Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nuxe: de wonderbaarlijke olie

Door Tiany op 09.12.2013

Eerder kon je op Belmodo al lezen over het magische parfum van Nuxe. In deze post kom je meer te weten over hun unieke olieformule!

In 1991 bracht française Aliza Jabès haar revolutionaire olie op de markt. Revolutionair omdat droge olie toen nog heel ongebruikelijk was. Haar concept was ook onbestaand! De olie is multifuntioneel; hij werkt zowel voedend, herstellend als verzachtend. Daarbij komt dat je de olie zowel voor jouw gelaat, lichaam als haar kan gebruiken.

Anno 2013 zijn heel wat vrouwen verslaafd aan het goedje! Nu brengen ze een beperkte editie op de markt: Love From Paris. De nieuwe look is nog geraffineerder en eleganter!

Voor wie Nuxe nog niet kent, hier even de basics. De olie bestaat uit 97,8% natuurlijke ingrediënten. Het is een mix van 6 kostbare, plantaardige oliën, waaronder hazelnoot, zoete amandel en sint-janskruid. De geur is met de grootste zorg ontwikkeld, waardoor ze een zonnig parfum wisten te ontwikkelen.

Ze raden aan de olie met cirkelvormige bewegingen in het lichaam te masseren. Als je hem gebruikt voor joe haar, breng dan wat olie aan op de haarpunten voor een gezond en glanzend resultaat.

De oliën zijn beschikbaar vanaf € 19,90 in de apotheek.

Foto's © Nuxe.

page loaded