Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To dye for: two toned hair

Door Lien op 08.12.2013

Hellooooo unicorns, sparkles and rainbows: want voor wie sombre hair toch wat te plain jane was, is er nu een nog nieuwere trend op haargebied. En wat voor 1 ... Hij neemt je als vanzelf helemaal mee naar Care Bear meets suikerspin meets fairytale-land. Ben jij klaar voor 2 toned hair?

2 toned, zeg je? Jup, want alsof haar in enkel blauw of roze nog niet uniek genoeg was, is het nu ook very acceptable om meerdere kleuren in 1 coupe te mixen. Euh, megacool!

De allereerste celeb die deze look rockte, was Ke$ha (nu ja, naast Nicki Minaj dan, maar zij draagt pruiken - telt dat dan eigenlijk wel?). Op de afgelopen American Music Awards verscheen ze op de rode loper met een superopvallende split coupe in pastel roze én dito blauw. I don’t know about you, maar ik vind dit oprecht 1 van haar meest geslaagde en stijlvolle looks. Grote fan, Ke$ha!

Trouwens, op de AMA's was Ke$ha niet de enige wild child met multicolour haar: ook Paramore’s Hayley Williams bleek voor de trend te zijn gevallen. Al zijn we niet helemaal zeker of we haar fluo versie ook wel mooi vinden, hmm … Gelukkig lijkt ze zelf op de foto's ook niet helemaal overtuigd. Misschien toch maar terug naar enkel oranje, Hayley?

In de hipster scene zijn alvast heel veel meisjes helemaal weg van de opvallende 2 toned hair-look. Het voordeel aan zo’n coupe? Een instant smile op je gezicht wanneer je in de spiegel kijkt (seriously, elke sombere dag wordt er een pak vrolijker van), een cool accessoire dat van zelfs de meest simpele outfit een fashion statement maakt, en vooral: je bent very unforgettableWij bij Belmodo kennen hier al eentje die vast grote fan is van deze trend. We noemen geen namen hoor, Loes. Ahum.

Ben je helemaal overtuigd en kan jij zelf niet wachten om met zo’n ultrahippe coupe de straten van jouw stad of gemeente onveilig te maken? Surf dan als de bliksem naar Loes’ tutorial voor paars haar. Het enige wat jij dan verder nog hoeft te doen voor deze look, is in plaats van 1 kleur haarverf, 2 kleurtjes kopen. Easy does the trick, right?


Is echte verf jou toch nog iets té permanent? Dan raden wij jou absoluut de Color Bugs van Kevin Murphy aan! Ze maken jouw haren in enkele minuten superfelgekleurd, en als je je regenbooghaar uiteindelijk beu bent, was je je flashy look er in een handomdraai gewoon weer uit. Win-win situatie, anyone?

En wat denk je? Iets voor jou, zo’n split 2 toned look?

Foto’s via © Pinterest, Tumblr & the-milk-club.

page loaded