Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spray it like a French girl

Door Angelique op 08.12.2013

Iedereen weet dat de Franse vrouwen de meeste elegantie hebben, heel wat van die elegantie heeft te maken met de parfums die deze dames dragen. Hoog tijd om enkele Franse geurtjes uit te lichten!

1. Verbena van L'Occitane is een parfum voor iedereen. Geen probleem als je jouw hubby met deze parfum aanvalt. L'Occitane ontwikkelde deze fragrance voor vrouwen én mannen. Het is een frisse geur die het lichaam verkwikt en de geest kalmeert. Je kan er vleugjes van sinaasappel, citroen en petitgrain essentiële olie in herkennen. Je betaalt € 34,- voor 50 ml en kan hem vinden via Sephora.

2.Dat Chloé een meester in parfums is, dat weten we al langer. Nu komen ze met een nieuw parfumritueel op de markt. Onder het motto paint a scent brachten ze een miniatuurflesje uit van hun bekende parfum See by Chloé. Het idee hierachter is dat het parfum met een kwastje wordt aangebracht. See by Chloé heeft een heerlijke, vrouwelijke bloemengeur. Beschikbaar bij Parfuma voor € 29,95 per 15 ml.

3. Trésor van Lancôme is een parfum dat uitnodigt tot omhelzing. De basisingrediënten zijn rozen, perzik en leder. Het is een waar parfummeesterwerk. € 66,15 voor 50 ml. bij Ici Paris XL.

4. Boucheron baseerde zijn parfum Place Vendôme op zijn 1ste werkplaats. Het is een uiting van stijl en kracht. De dame met dit parfum straalt gratie en zelfzekerheid uit. Een frisse bloemengeur voor € 60,- per 50 ml. bij Douglas.

5. Recentelijk gaven we bij Belmodo nog unieke Lalique-pakketten weg. De winnaars zullen kunnen beamen dat hun parfum Satine Lalique verslavend is. Het parfum is geïnspireerd door het Oosten en vanille. Het girly flesje is een perfecte weerspiegeling van de geur van het goedje erin. € 49,39 voor 30 ml. bij Parfumswinkel.

Topfoto © Lancôme

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded