Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 fragrances die je moet kennen!

Door Tiany op 08.12.2013

Het aanbod in vrouwenparfums in enorm! We lichten 5 unieke exemplaren voor jullie uit!

1. Down Town van Calvin Klein balanceert tussen vrouwelijke houtsoorten en een zachte, bloemige geur. Dit parfum is er voor de zelfverzekerde, unieke, urban vrouw. € 59,- voor 50 ml. O.a. te koop bij Ici Paris XL.

2. Italiaanse modegoden Dolce & Gabbana hebben een nieuw parfum op de markt! D&G Intense is een geur die kan verleiden, inspireren en domineren. Het is een combinatie van 2 statige bloemen, de oranjebloesem en tuberoos. Hij is ideaal voor de krachtige vrouw. € 89,- voor 50 ml. Beschikbaar in D&G stores en de luxeparfumerie.

3. Coco Noir verwijst naar het feit dat Coco Chanel zwarte kledij voor vrouwen lanceerde als teken van hun vrouwelijkheid. Voordien was het not done om als vrouw zwart te dragen. Dit parfum is ontwikkeld naar analogie met de zwarte kledij. Het benadrukt vrouwelijkheid en is geschikt voor de delicate, maar toch sterke vrouw. € 63,- voor 35 ml. O.a. te koop bij Ici Paris XL.

4. Voor eenvoudige, gevoelige vrouwen die van alle kleine dingen des levens geniet, is er Chic Petals van Moschino. De fragrance combineert bloemen, fruit en hout. Dat alles in een speels jasje! € 54,- voor 50 ml. O.a. te koop bij Ici Paris XL.

5. Het bekende ballerinamerk Repetto ontwikkelde een gelijknamig parfum met uiteraard een elegant aura, met de roos als hoofdingrediënt. Naast rozen kan je ook vanille en amberhout herkennen. € 55,- voor 50 ml. O.a. te koop bij Ici Paris XL.

Topfoto © Chanel

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded