Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hair inspiration for Christmas: halo headband

Door Loes op 06.12.2013

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met inspiratie op te doen voor je kapsel en make-up voor tijdens de feesten. Dit zijn de dagen dat je nog eens extra kan uitpakken met accessoires, goud, glitter en parels. Beauty addicts opgelet, hoogdagen in het vooruitzicht. Hoera! 

Het perfecte accessoire voor een feestelijk kapsel is de halo headband. Dit is een diadeem die je niet over je hoofd heen plaatst als Blair Waldorf, maar op de achterkant van je hoofd. Het resultaat? Een sprookjesachtig effect met een heel hoog glamour-gehalte. Sounds like a perfect Christmas look? Dat denk ik er ook van.

We hebben deze headband gezien op de catwalks bij Balenciaga en Chanel.  Bij Balenciaga gingen ze ofwel voor een minimalistisch, gouden exemplaar, of 1-tje met kleine takjes aan de zijkant. Very lovely!

Chanel koos dan weer voor glitters. En mijn mantra is: glitter is always an option. Duh! 

Nu nog op zoek naar een betaalbare variant ... Of in het geval dat Sinterklaas de lotto gewonnen heeft, dan kies ik voor het exemplaar van Balenciaga met de takjes. Dat mag na 23 jaar nog steeds langs de schoorsteen geleverd worden, Sint. No problemo

Pictures: © Pinterest.

page loaded