Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een selectie aan mannengeurtjes

Door Michael op 02.12.2013

Het aanbod aan mannenparfums is de laatste tijd flink de lucht in gegaan! Hoog tijd om eens een aantal merken op een rijtje te zetten!

1. Uomo van Ermengildo Zegna is een unieke geur die symbool staat voor de Italian way of life. Moderne mannen met passie in het leven mogen zich alvast aangesproken voelen! Dit flesje kost € 69,85 voor 50 ml. Te koop via hun website.

2. Colonia Assoluta van Acqua di Parma heeft recent een speciale editie op de markt gebracht! Speciaal voor mannen voor wie hun fiets hun favoriete transportmiddel is! De man van Acqua di Parma leeft volgens zijn eigen tijd en ritme. Hij is daarboven creatief en eclectisch. Beschikbaar vanaf € 146,-. Te koop via Parfuma.

3. L.12.12 Noir is de Eau De Lacoste. Hij heeft een houtige, veelzijdige geur die opent met een verfrissende watermeloen. Daarna krijg je tal van aromatische toetsen met als toetje een accent van chocolade. € 62,- voor 100 ml. Te koop bij o.a. Ici Paris XL.

4. Made to Measure van Gucci laat je genieten van een kruidige, oriëntaalse geur die een blijvende indruk achterlaat. Met een ambassadeur als James Franco kan je niets misdoen! 50 ml. heb je voor € 65,-. Te koop bij o.a. Ici Paris XL.

5. The Game Intense is een krachtige variatie op het bestaande Davidoff-parfum The Game. De nieuwe geur voegt verleiding en brutaliteit toe, de man die hem draagt is sterk en vastberaden. Het is een frisse, houtachtige geur. Je hebt hem voor € 54,50 voor 60 ml. Te koop bij o.a. Ici Paris XL.

6. Just van Just Cavalli is ongegeneerd mannelijk, een les in stijl & verleiding. Het is de geur van jeugd en vrijheid voor de man die uitdaagt en jaagt. Prijs is € 52,- voor 50 ml. Te koop bij o.a. Ici Paris XL.

7. Muziek deed dienst als de grootste inspiratie voor dit parfum van Burberry. De geur van Brit Rhythm geeft uiting aan de energie die muziek ons schenkt. Het is een gedurfde, moderne, contrastrijke en oriëntaalse varengeur. € 57,- voor 50 ml. Te koop bij o.a. Ici Paris XL.

8. Oosters beautymerk Rituals verkoopt ook parfum! No. 17 is een elegante, houtige citrusgeur. Inspiratie haalden de makers uit de eeuwenoude kunst van het parfum maken. € 39,- voor 50 ml. Te koop via hun website.

9. Thierry Mugler komt met deze A*Men Pure Malt met een nieuwtje op de proppen. Het parfum is geïnspireerd op de traditionele technieken om whisky te vervaardigen. Het heeft een subtiele amandelgeur en duidt op een contrast tussen mannelijkheid en zachtheid. Vanaf € 72,-. Beschikbaar bij Douglas.

Topfoto © Gucci

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded