Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Keep a child alive met Alicia Keys en Kiehl’s

Door Angelique op 01.12.2013

Voor wie het nog niet wist, Miss Alicia Keys heeft naast een klok van een stem ook en vooral een groot hart. Al sinds 2003 is ze naast mede-oprichtster ook Global Ambassador van Keep a child alive. Die liefdadigheidsorganisatie zet zich in voor het welzijn van jonge aidspatientjes in Kenia, Rwanda, Zuid-Afrika, Oeganda en India.

En die steun is broodnodig, want statistieken tonen aan dat zonder HIV-behandeling de helft van de kinderen met HIV op 2-jarige leeftijd en 80% maar de 5 jaar zal halen. Bovendien zijn meer dan 16 miljoen kinderen al wees geworden door aids. Tijd voor actie dus!

En dat dacht Kiehl's ook. Het beautymerk - 1 van onze persoonlijke favorietjes, btw - brengt daarom vanaf februari 2014 een speciale editie van z'n bestseller Midnight Recovery Concentrate op de markt. De opbrengsten van de verkoop hiervan gaan voor 100% naar Keep a child alive. De flacon die voor de speciale editie ontworpen werd, draagt een oproep van Alicia Keys, “Join our movement”, die iedereen moet aansporen zijn stem te gebruiken voor verandering in de strijd tegen aids.

Wij kopen zeker ons eigen exemplaar! Is het niet omdat we volledig achter de actie staan, dan wel omdat Kiehl's MRC een topproductje is. Dit concentraat dat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat en volledig parabeenvrij is, laadt tijdens de nacht de lipidenvoorraad van je huid op, waardoor die er in de ochtend heerlijk stralend en gevoedt uitziet.

Voor € 39,- is-ie bovendien helemaal van jou. Go get a bottle of your own, dus!

Foto's © Kiehl's.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded