Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Haar trend: Sombre hair

Door Lien op 01.12.2013

Move over ombre, want na de maandenlange hype zijn we misschien toch klaar voor iets nieuws. Niet getreurd voor de allergrootste ombre-addicts (yup, daar hoor ikzelf ook bij): de nieuwste trend in haarland kan jullie vast ook bekoren.

De sombre heet -ie, en zoals de naam doet vermoeden, is het eigenlijk gewoon de meer sobere en iets subtielere versie van de ombre. Simpel en oh zo mooi ... Score!


Het principe van de sombre legt zichzelf eigenlijk wel uit: de overgang van donker naar licht gebeurt veel geleidelijker aan, en het contrast tussen de 2 haarkleuren is ook veel minder groot aangezien je steeds binnen dezelfde kleurcategorie blijft.

Wanneer je donkerbruin haar hebt, zullen je haarpuntjes dus op hun allerlichtste 'slechts' normaal bruin zijn. Sorry Ciara en Drew, maar het is vanaf nu dus voorgoed gedaan met donker haar en lichtblonde puntjes ... Oef!

Het kleurverschil valt bij de sombre dan misschien nauwelijks op, maar op 1 of andere wonderbaarlijke manier krijgt je haar wel een serieuze opfrisbeurt en ziet het er meteen stukken gezonder uit. En ik denk dat wij dat in deze barre wintermaanden allemaal wel erg goed kunnen gebruiken ...


Ook in celebrity wonderland is de sombre een big hit. Zo werden o.a. Jessica Biel, Elizabeth Olsen, Whitney Port, Sarah Jessica Parker en Rihanna al met de nieuwe haartrend gespot.

Geen wonder ook, want hun nieuwe look is very sophisticated and oh so very sexy ...En wat vind jij van de sombre? Een absolute go-go of mag het voor jou toch ietsje meer zijn? Talk to me!

Foto's via Tumblr & Pinterest.

page loaded