Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

4 ways to wear white eyeliner

Door Loes op 29.11.2013

De kans dat je dit product nog niet in je beautycase hebt zitten is groot. Helaas pindakaas. Witte eyeliner is nog niet alom vertegenwoordigd. Ik ga jullie wel (proberen) uit te leggen waarom dat volledig onterecht is.

The white eyeliner is een gewaagde make-up look maar wel helemaal terug van weggeweest. Tot nu toe is deze trend vooral gespot op de catwalk. Ik ben een dikke fan van deze look, dus ik zie het graag meer op straat verschijnen. Een witte Kerst is het perfecte excuus voor deze look, of niet soms?

White and solo

Deze variant is de meest voor de hand liggende. Je gebruikt de witte eyeliner op je bovenste ooglid. Clean en strak is de boodschap. Enkel de uiteindes mag je omhoog laten krullen. Laat je lippen extra knallen in combinatie met de witte kleur op je ogen. Fel oranje of rood steekt goed af bij de witte eyeliner en laat je gezicht stralen.  

Soft and dreamy

Vind je de look toch een beetje hard en gewaagd? Vervaag dan de eyeliner en geef jezelf een dromerige blik. Dit is een make-up look die zeker aanslaat bij romantische types. Denk aan een setting met bloemen in je haar en babyroze lipstick. Picture perfect, right?


Don’t forget the corners!

Kan het voor jou niet dramatisch genoeg zijn? Kies er dan voor om zowel op je bovenlid, onderlid en ooghoek witte eyeliner aan te brengen. In je ooghoek kan je nog eens extra experimenteren met geometrische lijnen of scherpe hoeken. Fun fun fun!

Black and white

Voel je jezelf toch een beetje kaal zonder je vertrouwde zwarte eyeliner? Combineer hem dan met je nieuwe witte! De combinatie zorgt voor een strak resultaat, and a bit of a 60’s feeling

Pictures: Pinterest

page loaded