Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De mooiste parfumflesjes

Door Tiany op 28.11.2013

Parfummakers doen altijd hun uiterste best om hun flesjes er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Sommige zijn werkelijk prachtig! Zowel voor de goed bedeelden onder ons als de iets minder goed bedeelden zijn er verschillende opties. Let's have a look!

1. Goud is in tijdens de feestdagen en Yves Saint Laurent gaat mee met de trend. Speciaal voor de feestdagen bracht hij een gouden collector's item uit. De lichtreflecties brengen het flacon bij wijze van spreken tot leven. Luxe is de boodschap bij deze kruidige, oriëntaalse bloemengeur. Verkrijgbaar voor € 93,- per 50 ml, exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum.

2. Armani Privé geeft ons letterlijk goud in een flesje. De nauwelijks voelbare lovertjes vermengen zich met het oorspronkelijke parfum Rose d'Arabie. Door het stofgoud kan je de magie van de woestijn doen herleven in 1 eenvoudige beweging. € 150,- voor 100 ml. bij o.a. Parfuma.

3. Lolita Lempicka heeft met Elle l'aime een echt liefdesparfum gecreëerd waarin persoon en natuur verheerlijkt worden. Een witte bloemengeur waar elke vrouw van gaat stralen alsof ze verliefd is. Dat in een gouden jasje voor al wie schoonheid liefheeft. € 65,- voor 40 ml. bij Ici Paris XL.

4. Iets minder exclusief, maar daarom zeker niet minder mooi, is het elegante, klassieke flesje van Loewe voor hun parfum Aura. Met supermodel Linda Evangelista als gezicht van deze bloemige, houtige parfum kan dit flacon niet anders dan een voltreffer worden. € 52,- voor 40 ml. bij Ici Paris XL.

En dan nu, ladies and gents, gaan we over tot de crème de la crème van de parfum bottles.

5. Lalique heeft een kristallen editie uit van de Lalique klassieker. De geur is tijdloos, bloemig en musky. Inspiratie voor het 1 of a kind flesje was de pauw, symbool van trots en frivoliteit. We vinden hem in 2-voud terug op de dop en op de zijkant werden pauwenveren gegraveerd. Voor dit prachtexemplaar betaal je maar liefst € 1 200,- voor 85 ml., te koop via hun website.

6. Viktor & Rolf sloegen voor hun exclusieve feesteditie van Flowerbomb de handen in elkaar met kristalhuis Swarovski. De niet-conventionele samenstelling van dit parfum bezorgt de huid een zalige trip. De Swarovski-editie is volledig omhuld door briljante kristallen, exclusief verkrijgbaar bij Parfuma. Prijskaartje is € 1 100,- voor 100 ml.

What's your favourite bottle?

Topfoto © Lolita Lempicka

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded