Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lily Collins voor Lancôme

Door Angelique op 27.11.2013

Lancôme heeft er een nieuwe, sprankelende ambassadrice bij! Meet Lily Collins! We kennen haar allemaal door haar bekende, musicerende vader Phil Collins, maar de laatste tijd is ze hard aan de weg aan het timmeren om niet enkel bekendheid te verwerven via haar vader. Ze gaat echter niet voor de muziekwereld, maar voor die van de film!

Ze speelde al mee in films aan de zijde van Sandra Bullock en een ander overbekend Lancôme gezicht, Julia Roberts! Met haar looks en brains wordt ze wel eens de Audrey Hepburn van de 21ste eeuw genoemd!

Ze voelt zich heel vereerd om voor het cosmeticamerk Lancôme te mogen poseren, aangezien ze zelf altijd een grote fan is geweest. Het is een droom die uitkomt.

Ze zal het gezicht worden van een nieuwe make-uplijn, French Ballerine die bij ons in de winkels te vinden zal zijn in de lente van 2014!

Foto's © Lancôme.

Met medewerking van Louise Klaps en Fran Labarque.

page loaded