Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Reis naar verre oorden met Artdeco

Door Bieke op 25.11.2013

Artdeco, het N°1 make-up merk in Duitsland, neemt je in hun nieuwe FW2013 collectie op reis naar the far East! Aziatische spirit ontmoet Westers gevoel in deze beauty meets fashion symbiose.

Voor wie Artdeco nog onbekend is: no worries, Belmodo is here to help. Het is een cosmeticamerk uit Duitsland, opgericht in 1985. Artdeco is een trendsetter in de beauty-wereld en zorgt steeds voor innovatie op gebied van verzorging tegen een uitstekende prijs/kwaliteit. Sounds very guuut!

“It’s all about knowing where to stop."

De nieuwe Fashion Colors collectie kwam tot stand in samenwerking met Duitse designers Johnny Talbot en Adrian Runhof van het gerenommeerd modemerk Talbot Runhof. De kenmerkende discrete elegantie en perfectie komt terug in de nieuwe herfst-winter collectie van Artdeco.

What to expect? Oosterse tinten als rijke petrol, intensief paars en delicate camel tinten. We like! Ook het limited edition designerdoosje met bloemenprint, geïnspireerd op Talbot Runhof is een definite must-have. Helemaal leuk: je kan de palletjes eruit halen, dus het doosje is helemaal ecologisch herbruikbaar. Buiten oogschaduws zitten er ook een heleboel andere beauty producten in het gamma: eye liners, nagellak, mascara, wenkbrauwpotloden, lipsticks, lippotloden, blush & brushes. Alles voor een complete look, channel alvast jouw inner-Geisha.

1. Ceramic Nail Lacquer Nagellak € 8,95
2. Blush Couture € 19,50
3. Art Couture Lash Volumizer Mascara € 12,80
4. Limited Edition Beauty Box Quattro € 10,80
5. High Performance Lippenstift € 13,95
6. Magic Eyeliner € 11,95

Exclusief verkrijgbaar via Douglas.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded