Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kleurrijke lokken met L’Oréal professionel Hairchalk

Door Tiany op 22.11.2013

Gekleurde highlights in je haren zetten d.m.v. haarkalk is niets nieuws in de beauty wereld. De trend reikt zelfs eeuwen terug toen de oude Romeinen hun haar bleekten met kalk. Ook in recentere tijden is deze beautylook helemaal hot & happening. Denk maar aan de mooie Oscar De La Renta kapsels van SS2013, de Fendi Mohawk van FW2013 en de crazy gestreepte haren bij Ashish SS2014.

Goed nieuws voor beauty addicts want L’Oréal Professionnel brengt een nieuw product op de markt: Hairchalk, de 1ste vloeibare color polish voor in je haar. Nu kan je snel en makkelijk flashy kleurtjes in je haar zetten in het comfort van je eigen badkamer. Wil je de ene dag paars maar de volgende dag knalroze? No problemo! Je spoelt elk kleurtje er moeiteloos uit met een shampoobeurt.

De haarkalk gebruiken kan volledig zonder enige risico’s, er is geen kleuroverdracht op je eigen haren. Net als iedere dag switchen van handtas, kan je nu ook je lokken als fashion-accessoire gebruiken. Be your most fashionable self & dare to experiment met deze 8 flashy kleurtjes van L’Oréal professionel Hairchalk.

De kleur blijft gemiddeld 2 tot 10 wasbeurten zitten, uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid aangebracht product en je haartype. Voor welke look ga jij gaan? Een heldere dip dye, een punk pony, een zeemeerminnen fishtail braid of gewoon enkele haarlokken highlighten?

Voor een tube Hairchalk van 40 ml. en 8 applicators betaal je € 24,-.

Foto's © L'Oréal Professionel.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded