Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Goud in een flesje: J’adore L’Or

Door Tiany op 19.11.2013

Nu de Belmodo 5 years party al even achter de rug is, kijken wij op de Belmodo-redactie alvast reikhalzend uit naar een heel ander soort feest. You’ve got it: Christmas!

Niet alleen worden wij helemaal dolletjes van alle goudkleurige lichtjes en decoraties, we houden er ook van om onze kerst-whislist op te stellen. En eentje dat daar zeker op zal prijken is de J’adore L’Or parfum van Dior, een klassieker in geurland, die dit seizoen een gloednieuw flacon krijgt van maar liefst 400 ml.

Maar voor je denkt dat wij kwantiteit verkiezen over kwaliteit: het geurtje is exquise! Parfumeur François Demachy maakte van J’adore L’Or z’n absolute meesterwerk, door de verfijnde meiroos en jasmijn uit het Zuid-Franse Grasse te combineren met sensuele Oosterse tonkabonen en Tahitiaanse vanille. Zeggen dat dit parfum vloeibaar goud is, is dus niet bepaald een overstatement, toch?


Links het J'adore L'Or parfum, rechts in hetzelfde geurtje in een Prestige edition flesje.

De lekkere scent zit uiteraard in het iconische flesje met lange goudkleurige hals. Nog niet genoeg luxe voor jou? Dan kan je gaan voor de J’adore L’Or amfora Prestige Edition. Een handgemaakt flacon van Baccarat-kristal met decoraties van puur goud.

Prijs voor een flacon van 400 ml is € 131,50.

Foto's © Dior.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded