Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een zuivere huid met Dermalogica Clear Start

Door Koen op 18.11.2013

Mee-eters, pukkels of gemene onderhuidse puisten? Ieder van ons krijgt deze onaangename - en onuitgenodigde! - gasten wel eens op bezoek. Blijft het bij 1 rooie rakker van tijd tot tijd, dan bieden een SOS-puistjesstick en vleugje concealer wel voldoende soelaas. Maar wie er aanhoudend last van heeft, gaat al graag op zoek naar wat steviger geschut.

Zeker, er bestaan voldoende middeltjes die beloven je blijvend van acne te verlossen. Jammer genoeg zijn ze niet altijd even effectief en bevatten bovendien vaak goedkope en agressieve ingrediënten die de huid volledig uitdrogen en irriteren. We no likey!

Ook Jane Wurwand, oprichtster van beautymerk Dermalogica spotte deze problematiek toen haar eigen dochters in hun puberjaren belandden. En prompt snelde ze probleemhuidjes aller landen ter hulp met haar gloednieuwe gamma Clear Start. Jippie! Want Clear start belooft ons met medicinale én plantaardige ingrediënten de purest en prettiest of skins.

1. De Foaming wash reinigt de huid diep, verwijdert overtollige talk en voorkomt toekomstige ontstekingen (€ 19,90).
2. De All over toner bevat salicylzuur waarmee bestaande puistjes sneller geëlimineerd worden en de huid wordt opgefrist (€ 19,90).
3. De Daytime treatment gaat bacteriën te lijf en voorkomt puistjes, zonder je huid uit te drogen (€ 23,50).
4. De Overnight Treatment is dan weer een snel absoberende gel, die ontstekingen en roodheid vermindert (€ 19,90).
5. De Emergency spot fix laat puistjes snel verdwijnen (€ 19,90).
6. De Matte moisturizer zorgt voor een matte look, hydrateert en beschermt tegelijkertijd tegen UV-stralen (€ 23,50).
7. De klei in de Pore control scrub verwijdert overtollig vet en de scrubkorreltjes reinigen tot diep in de poriën, waardoor mee-eters geen kans krijgen (€ 19,90).
8. Het Cooling masque verfrist en kalmeert je huid (€ 23,50).

De productjes van Clear Start reinigen zonder uit te drogen en behandelen acne terwijl ze hydrateren. Sounds like a dream come true, dus!

Ben jij ook benieuwd om dit gamma eens te testen, maar heb je geen zin om meteen voor de grote aankoop te gaan? Dan is de Breakout Clearing kit misschien wel wat voor jou. Voor € 39,90 krijg je de Foaming wash, de Toner, de Daytime en Overnight treatment en de Matte moisturizer in handig reisformaat.

Je vindt alle Dermalogica verkooppunten op hun website!

Foto's © Dermalogica.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded