Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Haal de wellness in huis met Evoka

Door Tiany op 15.11.2013

Dobberen in Griekse wateren, een wandeling door een tropische bloementuin of stomen in een Turks bad? Reizen is altijd een beetje wellness. Dat moet het team van Ici Paris XL ook gedacht hebben wanneer ze hun nieuwste wellnesslijn Evoka ontwikkelden, want het gamma is opgebouwd uit 5 verschillende geurenthema's die telkens gebaseerd zijn op een andere reisbestemming.

Mediterranean Breeze neemt je mee naar het Middellandse Zeegebied en geurt naar citroen, lavendel en olijven. Mayan Spirit situeert zich op het schiereliand Yucatan, en ruikt naar witte bloemen, muskus en sandelhout. Tropical Paradise laat je dan weer dromen van de Indische Oceaan met oranjebloesem, perzik en jasmijn. Met Oriental nights waan je je in een sprookje van duizend-en-één-nachten dat geparfumeerd is met eucalyptus, saffraan en pioenrozen. African Dream troont je mee naar hartje Afrika met karité, sinaasappel en peperachtige noten.

In elke lijn zitten sowieso een shower gel (€ 7,95), shower foam (€ 6,95), body lotion (€ 11,50), geur diffuser (€ 18,95) en geurkaars (13,95). Bij Mayan Spirit komt daar nog een whipped body cream (€ 14,95) bij. Tropical Paradise heeft als extraatje een dry body oil (€ 12,95). Oriental nights gooit er nog een body scrub (€ 14,95) bij en African Dream een body butter (€14,95).

Evoka is exclusief te koop bij Ici Paris XL vanaf maandag 2 december. Wij kunnen niet wachten om al deze wereldse wellness in huis te halen. Wat jij?

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded