Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty Trend: The Hair Tuck

Door Kim op 15.11.2013

Trendwatchers of opmerkzame fashionista's hebben deze beauty trend waarschijnlijk al gespot: The Hair Tuck. In plaats van een rekker gebruik je nu simpelweg je jas, trui of 1 of ander hip accessoire om je haren in te stoppen. Lijkt ons alvast de perfecte trend voor de herfst- en wintertemperaturen en het is weer eens wat anders dan een sjaal om je warm te houden.


Foto © Anthea Simms

De trend is al gespot bij o.a. Olivia Palermo en Carine Roitfeld tijdens de fashion weeks, het ultieme bewijs dat het the hip thing to do is!


Foto © Instyle

Foto © Anthea Simms

Foto © Garance Doré

Ook op de catwalk komt deze beauty trend terug, zo zagen we modellen met ingestopt haar bij Chanel en Mulberry. Maison Martin Margiela ging zelfs voor ready-to-tuck stukken in de FW13 collectie - of deze trend nu ook vertaald wordt naar de high street ketens valt nog af te wachten. Wat vind jij van The Hair Tuck?


Foto's © Anthea Simms

page loaded