Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Giles Deacon steekt Nivea Soft in nieuw kleedje

Door Angelique op 10.11.2013

Nivea Soft, het witte potje dat in vrijwel elke badkamer te vinden is, kreeg tijdelijk een een gloednieuw kleedje. En niet zomaar 1. Niemand minder dan Giles Deacon, modeontwerper die z'n sporen verdiende bij Bottega Veneta & Gucci en al collabs met New Look en Converse op zijn naam heeft staan, bedacht Nivea Soft's nieuwe look.

Het resultaat zijn 3 verschillende Limited Edition potjes, genaamd Catwalk, Backstage en Photoshoot, elk voorzien van Deacon's superschattige sketches. Kwestie van het alledaagse crèmepje van wat extra glamour te voorzien, quoi.

"Ik wilde de Nivea Soft potjes graag in een kleurrijk en speels ontwerp stoppen. Mijn inspiratie kwam van de tekeningen die ik tijdens mijn reizen maak op mijn iPad terwijl ik mensen rondom mij observeer" - aldus Giles Deacon-

In onderstaand spotje kan je zien hoe hoe de designs tot stand kwamen.

Wil jij ook zo'n cutie-pie jar Nivea Soft? Dat kan voor € 4,25 of doe mee aan de wedstrijd op de Nivea facebookpagina.

Foto's © Nivea.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded