Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3 nieuwe MMM-geurtjes

Door Tiany op 10.11.2013

Hoezee-hurray! Want 1 van onze favoriete fashion brands brengt 3 nieuwe geurtjes op de markt die helemaal mmm zijn. Ja, inderdaad lekker, maar vooral typisch Maison Martin Margiela.

Net als alle andere parfums van het huis - ondertussen zijn het er 6 - dragen ze de naam Replica. Why? Omdat ze een reproductie zijn van geuren die bij iedereen herinneringen oproepen. De bestaande flesjes geuren als een strandwandeling, een avond op de kermis en een bezoekje aan de bloemenmarkt.

Bij de nieuwe parfums zit onder andere een Lazy Sunday Morning: het licht dat door de ramen valt en gekreukt wit linnen. Hoe ruikt dat volgens Maison Martin Margiela? Als vers gewassen lakens, lelietjes-van-dalen en crèmige muskus.

2de nieuwkomer is een Promenade in the gardens, oftewel een wandeling door een Engelse rozentuin. Dit parfum is uiteraard gebaseerd op rozen, maar bevat ook frisse, groene toetsen, patchoeli en sandelhout.

Het 3de parfum is er 1'tje voor de gents en is gesitueerd in een Jazz Club in Brooklyn. De geur van lederen clubzetels, sigaren, whiskey en rum kringelt hier in je neus. In parfumgeur ruikt dat zo: tabak, vanille, vetiver, sinaasappelen en salie. Klinkt sexy, niet?

De parfums zijn o.a. verkrijgbaar in de boetiek Maison Martin Margiela, bij Parfuma in Antwerpen en bij Senteurs d’Ailleurs in Brussel. Een flesje van 100 ml kost € 100,-.

Foto's © Maison Martin Margiela.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded