Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michael Kors’ make-up

Door Tiany op 09.11.2013

Michael Kors, dé ontwerper bij uitstek van de jet-set lifestyle, waagt zich dit seizoen aan z'n 1ste beauty- en parfumcollectie. Of we daar graag even kennis mee wilden maken? Reken maar van yes!

Centraal in de collectie staan 3 thema's, die elk een facet van de Michael Kors-vrouw vertegenwoordigen: sporty, sexy en glam. Nu niet meteen de meest originele persoonlijkheidskenmerken, maar soit, raak gekozen zijn ze wel. Iedere vrouw voelt zich immers wel eens sportief, verleidelijk of glamoureus, n'est-ce pas?

In elk thema zitten nagellakjes, lipgloss, lippenstift, een parfum en een bronspoeder.

De Sporty lijn bestaat uit fijne nudetintjes, een blush met sunkissed effect en een parfum met frisse mandarijn en witte bloemen. Sexy betekent volgens Mr. Kors dan weer juicy red en fris roze en een parfum met amber en muskus. Klinkt yummy! Donkere bordeaux- en paarstinten stralen op en top glamour uit, net als een koperkleurige bronzer en het parfum van jasmijn en warme houtnoten.

Wij weten niet welke kleurtjes we nou het leukste vinden, maar van de glossy gouden verpakkingen zijn we alvast rotsvast overtuigd.

Alle producten zijn exclusief te verkrijgen bij Planet Parfum. Voor een flesje nagellak tel je € 19,- neer. Voor lipgloss betaal je € 27,- en voor lippenstift € 24,-. Een bronzer kost € 39,- en parfumflesjes van 30 ml kosten € 52,-.

Foto's © Michael Kors.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded