Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexa Chung voor Eyeko

Door Astrid op 09.11.2013

Alexa bewijst nog maar eens dat ze het echt allemaal kan. Haar jongste project is een samenwerking met make-up label Eyeko. Kijk, lees en try not to drool!

Dat de it-girl/schrijfster/model/muze het manusje-van-alles van de fashion scene is, moeten we je echt niet gaan uitleggen. Maar ook ons Alexa probeert al graag eens iets nieuws en tegenwoordig zet ze haar 1ste stappen richting beauty industry.

“Is there anything Alexa Chung can’t do?” - Tor Cardona, Grazia UK -

Alexa is zelf diehard fan van Eyeko. De beste eyeliner om haar signature cat-eye mee te tekenen volgens de fashionista. De exclusieve Alexa for Eyeko lijn bestaat dan ook uit een handige eyeliner, een waterproof mascara en een poster met doodles van miss Chung. Hmmm, is het niet bijna Belmodo wish list time?


Je spot de limited edition vanaf donderdag 14 november 2013 @ Selfridges in Londen en op de Eyeko webshop. Wil je zeker zijn van je Alexa mascara, schrijf je dan in op de wachtlijst op de Eyeko website!

Foto’s © Grazia UK.

page loaded