Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The salon experience met Vitality by M

Door Tiany op 08.11.2013

Vandaag gaan we het eens hebben over Matis. Ma-watte? Inderdaad. Matis wordt enkel verspreid bij de schoonheidsspecialist, en aangezien the young folks - ja, daar rekenen wij onszelf nog bij - daar nu eenmaal de deur niet platlopen wegens te duur, klinkt het merk ons niet meteen bekend in de oren.

Jammer, zo vond Matis. En dus besloot het merk vorig jaar een gamma voor jonge vrouwen te lanceren, dat hen stapje voor stapje én aan een democratische prijs kennis laat maken met de wereld van the beautysalon. Wij zijn pro!

De jongerenlijn Vitality by M bevat een Eau Micellaire, een scrub, een masker en een gezichtscrème. En sinds dit jaar ook een oogroller én een peel-off masker op basis van algen. Dat laatste kan helaas enkel in het schoonheidsinstituut zelf worden toegepast en is dus niet mee naar huis te nemen.

Nu, de hamvraag: Wat doet Vitality by M voor jou? Wel, de producten van deze lijn voor fresh ladies zijn er vooral op gericht de huid te reinigen en op te frissen. Bye bye dus vale teint en kleine onzuiverheden, hello stralend en soepel velletje. De oogcrème die extra diep indringt dankzij een kop met 3 masserende bolletjes verwijdert wallen en puffy eyes in een handomdraai. Ideaal dus voor een opkikker tijdens de examens of na een nachtje uit.

Het wonderingrediënt van de Vitality by M lijn is de Gojibes. Dit rode besje, dat afkomstig is uit het Himalayagebergte, is een bommetje van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die je huid helpen vernieuwen en beschermen.

Zin om de treatment eens uit te proberen? Voor zo’n € 35,- reinigt een professional je huid met het gamma van Vitality by M, algenmasker incluis. Wil je thuis verder genieten van dat frisse gevoel? Voor € 18,15 neem je het Eau Micellaire naar huis, de scrub en het at-home masker kosten € 20,60, de gezichtscrème € 30,25 en de eye roller € 20,90.

Voor info over verdeelpunten: [email protected].

Foto's © Matis.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded