Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MDMflow: 90’s lipstick

Door Loes op 08.11.2013

Er is geen ontkomen meer aan: the 90’s are back! And I’m loving it!

Blote buiken, Spice girls en … crazy lipstick! Van dat laatste kan je er nooit genoeg hebben, if you ask me. Ik ontdekte een supertof merk in 1 of my favorite shops in Antwerp: The Public Image. Hier verkopen ze als enige plaats in België MDMflow lipsticks. Een nieuw merk van de hand van Florence Adepojy. En dat kan je vrij letterlijk nemen, al haar lippenstiften zijn hand made.

 

Geen kleur is gek genoeg voor Florence. Diep blauw ‘MAS MARINA’, de perfecte kleur paars ‘PURPLE SWAG’ of bright yellow 2CHAINZ’? Ik heb maar 3 woorden voor alle kleurtjes: to die for!

Het merk is duidelijk geïnspireerd op de Hip Hop culture van de midden jaren '90 - begin jaren 2000. Dit zie je niet enkel in de gekozen kleurtjes en de productnamen maar ook in de shiny gold verpakkingen. Het zijn grote gouden kogels. Je  ziet ze dus makkelijk blinken in je overvolle handtas. Niet geheel onbelangrijk, toch?

Nou, genoeg argumenten gehoord. Het is hoog tijd om de lipstick eens te testen. Purple hair asks for purple lipstick, dus mijn keuze was vrij snel gemaakt: Purple Swag it is. Mijn verdict? Buiten de awesome kleur paars, is de lipstick de meest creamy en best ruikende lippenstift die ik in mijn bezit heb. Without a doubt. Een big NO GO voor chemische vieze smaakjes, deze heeft een kruidige geur en smaak. Very yummy!

Ppssst, is The Public Image in Antwerpen voor jou niet bij de deur? Thank god for the internet. Je kan ze ook online bestellen op store.mdmflow.com. Stay tuned, want Florence is altijd in de weer om nog meer crazy kleurtjes te maken! 

Pictures © MDMflow. 

page loaded