Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Loverdose Tattoo van Diesel

Door Michael op 07.11.2013

“You’ll think about the way my body moves, my skin, my touch. There’ll be no such thing as 1 last time. You’ll always want more. And more is never enough. You will follow my scent. You will become mine. I will tattoo your heart”

Neen, bovenstaande tekst is geen fragment uit de nieuwste variant op 50 Shades, wel een beschrijving van Diesels nieuwste vrouwenparfum. De geur, getiteld Loverdose Tattoo is sensueel, bedwelmend en ontembaar. Gemaakt voor echte femme fatales die op hun dooie gemakje mannen ten gronde richten. Raaawrrr!

Hoe ruikt-ie dan? In het begin naar bergamot, mandarijn en blauwe bessen, daarna naar rozen en zoete oranjebloesem, om te eindigen met vanillemelk en tankobonen.

Loverdose Tattoo is een teken van zelfexpressie en accentueert jouw powerful personality. Impressed? Je bent niet alleen. BelmodoMichaël ging al voor de bijl en liet zelfs de slogan van het parfum op z'n arm zetten - no worries, it's fake!

Bekijk hieronder het campagnefilmje met de sensuous Anna Brewster.

Het parfum is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Voor een flesje van 50 ml betaal je € 65,50.

Foto's © Diesel.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded