Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Olsen Perfume

Door Kim op 06.11.2013

Als er iemand is die bewezen heeft dat kindsterretjes niet noodzakelijk in de Hollywoodgoot hoeven te belanden, dan zijn het de Olsen Twins wel. De blonde tweeling heeft een immens succesvolle carrière uitgebouwd en hebben een heel fashion imperium op hun naam staan, waaronder het populaire label The Row. We gaven je onlangs nog een style update van de tweeling in het Belmodo artikel Olsen Twins: een style update, maar nu brengen we je nieuws vanuit beautyland!


Foto © Stylelist

Na de modewereld te veroveren, mikken Mary-Kate en Ashley ook op de beautywereld. Hoewel ze al meerdere parfums hebben uitgebracht in hun tienerjaren, is dit de 1ste "grown-up" versie - en ze doen het meteen in 2-voud, hoe kan het ook anders. Het parfum, Nirvana White en Nirvana Black komt uit onder hun label Elizabeth and James en is vanaf januari 2014 exclusief beschikbaar bij Sephora. Voor de tweeling is de launch meer dan een logische stap. Zo zegt Ashley tegen WWD:

"We always knew we wanted to have a fragrance for this brand, because it's very lifestyle. We felt that between the brand Elizabeth and James and Sephora that we were really speaking together directly to our customer. We felt that was a really good place to start exploring the world of fragrance and beauty."


Foto © Elizabeth and James.

page loaded