Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De perfecte herfstlook met Aveda Heart Lands

Door Tiany op 02.11.2013

Aveda ken je misschien in de 1ste plaats van hun fantastische ecologische kapperszaken en haarverzorgingslijn. Het merk heeft nochtans ook een behoorlijk uitgebreide lijn van make-up en crèmekes - uiteraard allemaal even lief voor de natuur. Die beautylijn krijgt dit seizoen een aantal nieuwe producten erbij, maar opgepast: limited edition, dus get them before they're gone!

De FW2013-collectie kreeg de poëtische naam Heart Lands - naar eigen zeggen haalde Artistic Director Janell Geason haar inspiratie voor de nieuwe kleuren bij nomadische volkeren uit vroegere tijden. Blozende wangen, aardse kleuren, en een campagne met gypsy-look: de Heart Lands-collectie past perfect bij melancholisch herfstweer. Haardvuur en je eigen Wuthering Heights zijn optioneel...

De Heart Lands-reeks bestaat uit een aantal van Aveda's populairste producten, in sfeervolle nieuwe kleuren. Zo zijn er voor de ogen 6 nieuwe tinten in de Petal Essence Single Eye Colors, een zijdezachte oogschaduw met bloemenwas van jasmijn en geranium. Wij zijn vooral fan van het diepgroene Viridian en het oranje-gouden Ginger Root. De supercreamy Petal Essence Eye Definer kreeg ook twee nieuwe, bijpassende kleuren: paars Night Lily en groen Juniper.

Ook de lippen krijgen hun special edition goodies, allemaal met Aveda's speciale Nourish Mint-formule. Die maakt gebruik van pepermuntolie en granaatappelextracten om je lippen zacht en verzorgd te houden. De smoothing lippenstift is er in 2 donkere tinten rood, met bijpassende lip liners. Voor degenen die liever een glossy finish hebben, is er de Rehydrating Lip Glaze in naturel Honey Tree of paars-rood Winterberry. Wij kregen er spontaan zin van om nieuwe najaarslooks te gaan uitproberen!

Geason wilde een vlekkerige, uitgevaagde look creëren, vooral bij de ogen, waardoor je huid kleur lijkt uit te stralen. De modellen zien er dan ook eigenaardig etherisch uit, eerder dan de glitter and glamour die zo gebruikelijk is in make-upcampagnes. Wij kunnen alvast niet genoeg krijgen van de prachtige beelden... 

Foto's © Aveda.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded