Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Roses de Chloé on film

Door Tiany op 01.11.2013

In augustus lanceerde Chloé ter ere van haar 50-jarig bestaan het parfum Roses de Chloé, een zoveelste remake van hun klassieke Eau de parfum by Chloé. Het iconische flesje werd behouden, alleen kreeg het parfum een roze tint. De geur? Nog kwetsbaarder en subtieler dan haar voorgangers met - uiteraard - rozen, maar ook bergamot, magnolia, muskus en amber.

Heerlijk vinden wij de campagnefoto met Tilda Lindstam, Caroline Brasch Nielsen en Ester Heesch als 3 slaperige schoonheden, maar nog leuker is het filmpje dat bij het parfum hoort. Wij herkenden er een hint Kanye - Runaway in, al is deze versie veel frêler en meer girly. Maar bekijk het vooral zelf, hieronder!

Foto © Chloé.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded