Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek je signature look met Redken

Door Koen op 28.10.2013

Omdat wij als bewuste consumenten (ahum) graag meteen weten welk vlees - of haarproduct, for that matter - we in de kuip hebben, ontwikkelde Redken 4 brand new products waarbij ze per product meteen 3 verschillende signature looks voorstellen die je ermee kan creëren.

Wil je die perfecte strandgolven, dan ga je voor Fashion Waves 07. Eerder een wet look in gedachten? Dan is Loose Endings 09 geknipt voor jou. Simple comme bonjour!

En wat nog mooier is? Alle kapsels zijn geïnspireerd op catwalklooks én te creëren in een handomdraai, als we Redken mogen geloven tenminste.

Zoals gezegd zitten in het gamma een texturizing sea spray waarmee je natuurlijk golvend haar bereikt en een flexible defining cream voor een glimmend wet effect. Andere 2 producten zijn Ruffle up 14, een volume building gel voor dikke staarten of opsteekkapsels en Wind Blown 05, een dry finishing spray, eveneens ideaal voor big hair, maar dan met een luchtiger effect.

In het spotje hieronder zie je de Redken hair artists die de producten ontwikkelden aan het werk.

Prijskaartje bedraagt € 26,50 per product. Wij zijn vooral fan van de messy fishtail. Wat is jouw toekomstige signature look?

Foto's © Redken.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded