Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Demi Lovato nails it met The New Black

Door Koen op 25.10.2013

Disney-ster, zangeres en jurylid in de Amerikaanse versie van X-factor Demi Lovato mag een nieuwe verwezenlijking - nou, ja - aan haar cv toevoegen: een collab met The New Black. Het nagellakmerk verzorgde al 1 jaar lang Miss Lovato's manicure's - wat haar overigens een plaatsje op de Top 20 Best Celeb Nails-list opleverde. Hoog tijd dus voor een persoonlijke capsulecollectie, zo vond The New Black.

Wat hebben beide partners voor ons in petto? 5 fijne manicuresetjes in verschillende thema's. Met Safari leg je een lekker wild accent met de gold foil, bij Stylized en Shattered kan je aan de slag met piramidevormige studs, Studded biedt dan weer zilverkleurige kaviaarpareltjes en In Love is dromerig paars met diamantjes.

Studs, goudfolie en zilveren pareltjes op onze nagels? We want! Jij ook? Vanaf begin november is de collectie te koop via the-new-black.com.

Foto's © The New Black

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded