Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo test uit: de Clarisonic

Door Koen op 24.10.2013

Dat de Clarisonic nu ein-de-lijk te verkrijgen is in la Belgique kon je al lezen in het Belmodo artikel Ready for a revolution? Introducing Clarisonic! Deze revolutionaire reinigingsborstel wordt door beauty-addicts aller landen uitgeroepen tot het nieuwste wereldwonder. Het zal je dan ook niet verbazen dat het Belmodo-team er als de kippen bij was om 'm eens uit te testen. Ons verdict? Approved!

"Ongelofelijk, na 1 week intens gebruik van de Clarisonic merk ik dat mijn huid zachter aanvoelt en er zuiverder en zuiverder begint uit te zien! Vette marchandise wink!" - aldus BelmodoBie -

"Voor mij de beauty ontdekking waar ik op zat te wachten. 60 seconden hiermee je huid reinigen en je straalt. Ondertussen gebruik ik de Clarisonic elke dag, ook op reis neem ik 'm altijd mee. Met de handige cover past hij perfect in je valies. Bovendien kan je hem op voorhand opladen en hoef je de adapter niet overal mee te nemen, want je kan er écht lang mee werken. Een aanrader voor mannen die een zijdezachte huid willen." - dixit BelmodoMichaël -

“Ik besef het, de hoeveelheid aandacht die ik als man aan mijn huid geef is creepy, maar euhm, man of niet: die Clarisonic is de max! Na 1 keer gebruiken merkte ik al een verschil. En YES, er is een kop voor de gevoelige huid, score! Ik zeg het, nog even en the perfect skin is mine! Moehaha …" - zo zegt BelmodoKoen -

“Douchen en je gezicht reinigen met een masserend effect in no time. Clarisonic is de perfecte beauty combo! Wel geen douchefoto deze keer sorry wink” - aldus BelmodoAngel -

"Mijn dag start altijd met mijn geliefde Clarisonic, dat tegenwoordig mjn favoriete aparaat is naast mijn iPhone ... Clarisonic en een drupje La Mer cleansing gel get me going!" - dixit BelmodoTiany -

page loaded