Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sweet kisses met Maybelline Baby Lips

Door Angelique op 22.10.2013

Winter is coming, en voor velen onder ons wil dat ook zeggen: het tijdperk van droge lippen komt eraan. Pijnlijke kloofjes en vervelende velletjes die het onmogelijk maken om die signature red lips fatsoenlijk aan te brengen: we kennen het allemaal. De kans is dan ook groot dat als je op dit moment je handtas zou moeten leeghalen, er minstens 1 lippenbalsem in rondzwerft. Jammer genoeg zijn die niet altijd even efficiënt, zeker niet bij koud, winderig weer. 

Maybelline to the rescue! Het merk bracht de Baby Lips lip balm uit: een lippenbalsem die je lippen belooft te verzorgen, superzacht te maken, een subtiel maar gezond kleurtje te geven én nog een SPF-bescherming bieden ook. Dit effect krijg je door het Aziatische wonderplantje Centella Asiatica, in combinatie met aloë, galamboter, honing en vitamine E. Oh, en hadden we al gezegd hoe geweldig de verpakking eruit ziet? Echt iets om je op te fleuren op een grauwe dag!

Er zijn 5 verschillende uitvoeringen, allemaal met een ander geurtje. Hydrate heeft een citroen-en-basilicumgeur, Freshen is lekker muntig en Repair ruikt naar kers en amandelen. Dit trio is kleurloos en heeft een zonnefactor 20. Cherry Me en Pink Punch ruiken respectievelijk naar kers - welja - en passievrucht, en hebben geen SPF maar wél een vrolijk, subtiel kleurtje. Yummy!

Baby Lips kan je o.a. vinden bij het Kruidvat en kosten € 3,99 per stuk. Oftewel: zachte lippen voor een zacht prijsje. Do kiss & tell!

Foto's © Maybelline.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded