Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuwe ambassadrice voor Biotherm: Leighton Meester

Door Michael op 22.10.2013

Biotherm, het welkbekende skincare-merk, heeft een nieuwe ambassadrice! De keuze is dit keer gevallen op actrice Leighton Meester. Jawel, everyone's favourite bitchy socialite Blair Woldorf uit Gossip Girl! Vanaf 2014 zal je haar kunnen bewonderen in verschillende campagnes van het merk, o.a. voor hun iconische Aquasource-crème.

Biotherm vond de keuze voor Leighton bijna vanzelfsprekend: zij vinden haar het perfecte gezicht voor hun producten, omdat ze fresh modernity and natural beauty uitstraalt. Grote complimenten! Niet onterecht, natuurlijk: naast haar carrière als actrice, die tegenwoordig wel erg goed begint te draaien - je zal haar in 3 films kunnen bewonderen in 2014 - heeft ze ook nog een passie voor muziek. Ze timmert stilletjes aan de weg als singer-songwriter, en zingt voor de folkgroep Checks in the Dark. Een bezige bij dus, en daarmee het perfecte gezicht voor de supercrèmes van Biotherm!

Miss Meester zelf heeft al laten weten dat ze al lang fan is van het merk, en dat ze erg blij is met de manier waarop Biotherm steeds blijft vernieuwen en moderniseren. Een goede samenwerking, denken wij zo!

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded