Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Some eye candy from Maybelline

Door Tiany op 19.10.2013

In a perfect world zouden we allemaal lang, volumineus haar hebben, volle lippen, een stel lange benen en grote, betoverende kijkers!

Helaas is niet iedereen daarmee gezegend, maar we kunnen de natuur ondertussen wel al een handje helpen. Maybelline ontfermt zich vanaf nu over onze ogen met make-up die ze tot 2 keer groter kan doen lijken! Need this in my life!

Big Eyes, de nieuwe make-uplijn van Maybelline bestaat uit oogschaduw en mascara die je ogen optisch een stuk groter laten lijken. Iets wat elke vrouw wel wil, toch?

De Volum' Espress Big Eyes Mascara geeft zowel je bovenste als onderste wimpers extra volume dankzij een nieuw tweevoudig borsteltje. 360º volumineuze wimpers dus!

Voor een mooie wide-eyed look mag een beetje kleur natuurlijk ook niet ontbreken. De Eye Studio Big Eyes Light Catching Palettes hebben telkens een unieke lichtvangende primer, waardoor het kleureffect extra intens wordt.

Na het aanbrengen van die basis, kan je kiezen uit de 3 oogschaduwtinten in het palette. Het zijn telkens complementaire kleuren, dus je kan zelf zorgen voor de perfecte look.

Luminous Brown, Luminous Grass, Luminous Turquoise, Luminous Blue en Luminous Purple zijn de 5 prachtige tinten die met hun varianten zorgen voor jouw big eyes!

Voor een optimaal resultaat breng je een kleuraccent aan in de binnenste ooghoek. Op het bewegend ooglid hou je het sober met een lichte kleur, terwijl je in de holte van het ooglid een donkere kleur naar de buitenste ooghoek uitwerkt. Et voila, you got yourself some eyes to kill!

Foto's © Maybelline.

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded