Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Schitteren met Redken’s Diamond Oil

Door Koen op 18.10.2013

Een nieuwe haarolie op de markt? Wij trekken er normaal gezien onze schouders zelfs niet meer voor op. Hair oils waren de afgelopen 2 jaar immers booming business, en zowat elke zichzelf respecterende haarspecialist kwam met een eigen versie op de proppen. En toch, Redken's nieuwe Diamond Oil slaagde er weldegelijk in onze aandacht te trekken.

Waarom vraag je? Wel, ten 1ste is-ie silicone-vrij. Dat stellen wij ten zeerste op prijs, want siliconen - een goedje dat overigens in veel haarproducten zit - leggen een laagje over je haar waardoor het afgesloten wordt van lucht en vocht en bovendien erg zwaar wordt.

Ten 2de doet Redken wel heel erg straffe beloftes over z'n Diamond Oil: je haar zou er 3x zo sterk, 3x zo zacht en 2x zo glanzend van worden! En dat allemaal met slechts 2 tot 3 druppeltjes per dag, die je met het pipetje handig kan doseren.

Ook fijn is dat er 2 verschillende formules zijn, te kiezen al naargelang je haartype. Voor fijn tot normaal haar is er de Shatterproof Shine, voor dik haar de Shatterproof Shine intense. Beide formules bestaan voor 99% uit natuurlijke oliën: korianderolie zorgt voor de glans, camelinaolie voor de zachtheid en abrikozenolie verzorgt.

"Diamond Oil Shatterproof Shine doet meer dan alleen zorgen voor extra glans: hij verbetert over de lange termijn de toestand van het haar en maakt het sterker en glanzender zonder dat het vettig of zwaar aanvoelt" - zegt Redken Artist  Giovanni Giuntoli -

But there's more! De oliën werden ook verwerkt in een bijpassende shampoo, conditioner en haarmasker. Die zorgen samen dan voor super luscious locks.

Of Redken zijn beloftes kan waarmaken? We can't wait to try, maar bij blogster en Redken-ambasadrisse Chiari Ferragni mogen de resultaten er alvast zijn. Hair-envy!

Voor een flesje diamantglans in olievorm tel je € 40,- neer. De shampoo kost € 23,-, de conditioner € 25,- en het masker € 36,-.

Met medewerkig van Nimue Sturtewagen.

page loaded