Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C. + Proenza Schouler

Door Tiany op 18.10.2013

Opgelet M.A.C-lovers: de nieuwste limited edition collab is aangekondigd! Na muzikale iconen als Rihanna & Beth Ditto en de fashionable illustraties van Liberty London, Fafi en Rebecca Moses is het nu de beurt aan 1 van onze favoriete designers: Proenza Schouler!


Jack McCollough & Lazaro Hernandez, aka het 2-koppig brein achter Proenza Schouler.

Veel is er nog niet bekend over de nieuwe collectie, die in de lente verwacht wordt, maar zowel M.A.C als Jack & Lazaro zijn er erg enthousiast over. De 2 brands hebben trouwens al vaak samengewerkt: M.A.C. voorziet al jaren de make-up voor de défilés van Proenza Schouler. Wij denken dat er uit zo'n goede verstandhouding alleen maar zeer hebbenswaardige spullen kunnen komen!

De collectie zal in elk geval bestaan uit Ombre Face Powders, lippenstift, de befaamde Long Wear eyeliners en lippotloden, nagellak, en een speciale powder brush. Zeker iets om naar uit te kijken tijdens de koude winterdagen!

Foto's © M.A.C.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded