Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lipstick, maar dan anders

Door Astrid op 14.10.2013

Onze go to beauty website The Beauty Department wierp het licht op een ware lipstick evolutie.


© thewildfleur.com

True, die goede oude stick doet het nog altijd erg goed en iedereen heeft wel altijd minstens 1 klassieke lippenstift in haar handtas rondslingeren, maar sinds kort zijn er toch ook nieuwe spelers op de markt.


© The Beauty Department

Amy van The Beauty Department vergeleek 4 producten, allemaal met een andere finish, maar in ongeveer dezelfde tint zodat we perfect het verschil zien. Watch and learn dear Belmodo lovers

1. Velvet Matte Pencil

Dit matte potlood bezorgt je een gesofisticeerde look waar iedereen jaloers op zal zijn. Let wel op: je lippen dienen hiervoor perfect verzorgd te zijn. Heb je vaak last van droge lippen, ga dan liever voor een ‘romiger’ product. 

NARS Velvet Matte Lip Pencil in Dragon Girl $ 25,- via Sephora.

2. Opaque Cream

Net zo fel van kleur als een klassieke lippenstift, maar qua textuur veel creamier. Gebruik een penseel voor een precies & intens effect of klop zachtjes met je vinger voor een subtiel kleurtje.

Rode lipmix $ 15,- van M.A.C.

3. Liquid Stain

Geen enkele lippenstift blijft zo goed zitten als deze stain. Ideaal voor tijdens een diner party of date. Voor matte, maar volle lippen en het geheime wapen van veel visagisten!

Velvetine Liquid van Lime Crime in Red Velvet $ 17,-.

4. Velvet Laquer

Dit product doet wat geen enkel andere lippenstift kan! Het laat op de een of andere manier je lippen er tegelijk glossy én mat uitzien. Geen idee hoe ze het voor elkaar krijgen maar het effect is to die for!

Giorgio Armani Lip Maestro in Hollywood $ 32,-. 

page loaded