Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Face Bra (& other ways to scare your parents)

Door Aline op 12.10.2013

I'm a The Daily Mail lover, can't help it. En bij 1 van mijn laatste sessies spotte ik The Face Bra. Japans merk, Hourei, ontwierp dit antri-rimpel toestel dat ze trots tot face bra doopten.

Je hoeft het bh'tje enkel over je gezicht te laten zakken zodat het een lichte druk uitoefent op je kaken. Ondanks het feit dat het heel zachtjes op je neus zou moeten aanpassen krijgen we al last van lichte hyperventilatie enkel en alleen door naar het model te kijken. 

Door het gebruik van The Face Bra zou je vollere en hogere kaken moeten krijgen die er een beetje uitsteken. Voor een maximaal anti-ageing resultaat moet de drager ook oefeningen doen, m.a.w. crazy expressions. Want het toestelletje zelf is nog niet angstaanjagend genoeg natuurlijk?

Of dit masker echt werkt weten we niet, het is zeker niet het 1ste toestel dat vrouwen belooft om hun jeugdig gezichtje te behouden. De vraag voor deze zaterdagmiddag is echter: zou jij het overwegen om een gezichtshelmpje te dragen en zo je huid (misschien) in topconditie te houden? We'd love to know!

Voor de geïnteresseerden: je kan je eigen exemplaar eenvoudig bestellen op de Japan Trend Shop website. 

Bron: The Daily Mail

page loaded