Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Guerlain presents ‘The legend of Shalimar’

Door Angelique op 02.10.2013

Fashion films zijn de laatste jaren altijd maar extravaganter en extravaganter geworden. Het zijn tegenwoordig heuse kortfilms waarin tijd nog moeite wordt bespaard. Guerlain heeft nu ook een nieuwe film uitgebracht rond hun legendarisch parfum Shalimar and it’s amazing!

In deze film wordt de inspiratie en het verhaal achter het parfum uitgelegd. De geur kreeg zijn naam van een oude Indische legende. ‘The legend of Shalimar’ is een liefdesverhaal tussen een keizer en zijn geliefde vrouw, in de film vertaald door Natalia Vodianova.

We zien Natalia wachten op haar geliefde, die aan komt hollen te paard. Jammer genoeg kunnen de lovers elkaar niet bereiken, aangezien ze gescheiden worden door water. Gelukkig heeft de keizer een lucky charm en kan hij een wens doen, waardoor de geliefden uiteindelijk toch in elkaars armen belanden met de bijbehorende grand finale. All very romantic and we like it!

De film werd geregisseerd door Bruno Aveillan, die eerder al talloze succesvolle reclamefilms heeft gecreëerd. Geniet van deze majestueuze film and dream away!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded