Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

BioEffect: from Iceland with love

Door Tiany op 24.09.2013

Hi-tech anti-aging uit het hoge noorden: we're intrigued. Het BioEffect EGF serum van Sif Cosmetics bevat plantaardige cellulaire activatoren. Deze werken niet alleen in op de huid om ze mooi en gezond te houden; de activatoren stimuleren de celvernieuwing, waardoor je huid regenereert.

EGF, oftwel Epidermal Growth Factor, is van nature aanwezig in onze huid. Daar dient de stof voornamelijk om je huid snel te doen herstellen bij een beschadiging. Dit serum is het 1ste op de markt dat een plantaardige versie van deze activator gebruikt. 

Het serum bevat maar 9 ingrediënten en wordt ecologisch geproduceerd. Elke dag een paar druppeltjes op je gezicht en hals should do the trick

Sif belooft ons een revolutie in anti-agingland. Wij zijn in elk geval benieuwd...

Het BioEffect EGF serum is verkrijgbaar op de webshop van BioEffect of bij Parfuma en kost € 135,- voor 15ml.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded