Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nail it: hippe kleurtjes voor FW2013

Door Angelique op 21.09.2013

Goed nieuws for all you nail polish freaks out there. De nieuwe herfstcollectie van Essie ligt in de rekken en jep, wij zijn er helemaal gek van. De très modieuze kleuren zijn gebaseerd op de stoffentrends van dit najaar, goed voor elke dag een andere style. Let’s have a look!

Zelf zegt Essie Weingarten, de founder van het nail polish brand:

"Ik hou van het idee een nagellak te creëren die aanvoelt als de spreekwoordelijke trui van het vriendje – in dit geval een blazer die van de jongens geleend werd. Een kleur creëren die een warm en zacht gevoel geeft, kan moeilijk zijn, maar wanneer je het juist doet, voelt het net alsof je je favoriete trui aantrekt!" - aldus Miss. Weingarten.


Van links naar rechts: For the twill of it – After school boy blazer – twin sweater set – cashmere bathrobe – the lace is on – vested interest.

1ste - en Belmodo’s favoriete - tint in de rij is for the twill of it. Deze ahornbruine kleur met olijfgroene glans is het perfecte alternatief zwart. Fingerlicking!

De ideale kleur voor onze terug-naar-school-gangers is de after school boy blazer. Pssst.. ook buiten de speelplaats is deze warme en elegante kleur toegelaten.

De twin sweater set is wat mij betreft dé kleur voor de herfst. Deze opvallende crimsonrode kleur straalt 1 en al gezelligheid uit. Sexy én schattig in 1 potje.

Gespot op de catwalk: cashmere. En waarom zouden je nagels moeten achterblijven? Met de cashmere bathrobe zijn ook je vingers knuffelzacht en ben je volledig on trend.

Shimmer & shine met fonkelend en parelend fuchsia. Met deze kleur ben je meteen in the right mood voor een avondje uit. The lace is on bitches!

Voor de ladies who like it more classical ontwikkelde Essie vested interest. Deze koele kleur is de perfecte mix tussen grijs, groen en blauw. Ideaal bij een tweed jacket of een wollen kleedje. Kleine tip: om de mooie kleur er echt te laten doorkomen gebruik je best 2 laagjes!

Alle Essie lakjes zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen, Di & INNO stores en sommige kruidvatwinkels voor € 10,99.

Welke is jouw favoriet? Let’s go nail polish

page loaded