Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De perfecte huid met L’Oréal Paris Sublimist

Door Tiany op 16.09.2013

Als echte beauty addicts zijn we bij Belmodo van mening dat je nooit genoeg crèmekes kan hebben. Alles voor een egale en stralende huid! Mijn laatste crush is het gloednieuwe Sublimist-gamma van L’Oréal Paris dat je in 4 stappen een perfecte huid belooft. Too good to be true? No sir!

Stress, een drukke lifestyle en vermoeidheid zijn een ramp voor onze huid en veroorzaken vlekjes, roodheid en allerlei andere huidkwaaltjes. Een eenvoudige hydratatie is lang niet meer voldoende voor de perfect skin. Zijn we dan helemaal hopeloos verloren? Nope! Naast voldoende schoonheidsslaapjes helpt het nieuwe gamma van L’Oréal je al een heel eind vooruit.

Secret ingredients van de 4 Sublimist producten zijn de actieve bestanddelen die de kwaliteit van de huid zichtbaar verbeteren. Een product dat de poriën minimaliseert, de huidoppervlakte verfijnt, egaliseert en laat stralen? Check, check, check en check! Hallooo zacht babyvelletje. Wij geven je alvast een avant-goût van deze 4 pareltjes.

Stap 1: Corrigerend serum

Wil je bij het ochtendgloren een stralende huid? Dan start je je beautyroutine het best met het corrigerend serum van L’Oréal Paris Sublimist. De ingrediënten van dit serum dringen diep in je huid en minimaliseren de poriën. Hierdoor wordt je teint egaal, glad en stràààlend. € 14,99. 

Stap 2: Hydraterende verzorging

De hydraterende crème van Sublimist verfijnt de poriën en verbetert de kwaliteit van je huid zichtbaar. Met andere woorden, dit wondermiddeltje zorgt voor een egale teint, soepelheid en geeft je gezicht een zijdezacht gevoel. Unbelievable! € 12,99.

Stap 3: Magische touch

Wie droomt er nu niet van een egale huid? Elke dag wat Magische touch aanbrengen en alle oneffenheden worden onmiddelijk van de baan geschoven. Good to know: de licht getinte formule past zich aan aan de natuurlijke kleur van de huid. Seems like magic, right? Dankzij de afgeronde tip wordt het corrigeren van oneffenheden a piece of cake!  € 12,99.

Stap 4: BB crème

Zeg maar bye bye tegen rode vlekjes. De lichte melt-away textuur van deze BB crème laat je een hele dag achter met een onberispelijke, frisse teint. De ultimate boost voor je huid dus! € 12,99.

Et voila, you're ready to kickstart your day!

page loaded