Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C.: pure winter beauty!

Door Angelique op 15.09.2013

Like it or not, de zomer loopt op z'n einde en het seizoen van dikke jassen en warme sjaals is in aantocht. De nieuwe collecties zorgen ervoor dat je kleerkast de overgang naadloos kan doormaken. Als het aan M.A.C. ligt, krijgt ook je make-up routine een winter-update: ze introduceerden tal van nieuwe looks op de catwalks. Op zoek naar een overzicht van M.A.C.'s wintertrends? Belmodo has you covered.

Anti-glamour eyes

De immer aanwezige black smokey eye en black liner geven een flinke trap tegen hun traditionele glamourgehalte en krijgen een punkrock-injectie. Het idee is: big, bold, grafisch en vooral niet te clean. Het nieuwe zwart is eerder rauw dan glamoureus, met een anarchistisch kantje. M.A.C.'s aanraders voor deze look: de Blacktrack fluidline en Typographic oogschaduw.

Doornroosje goes grunge

Make-up die je flaws niet verdoezelt, maar ze juist als vertrekpunt gebruikt. Het klinkt een beetje tegenproductief en, eerlijk is eerlijk, deze look is niet voor iedereen. Maar als het goed is, krijg je een etherisch, rokerig, ietwat onwerelds effect, met grijze en roestige kleuren. M.A.C. brengt 2 nieuwe tinten van de populaire Paint pots uit: stormy pink en groundwork, voor het perfecte spookachtig grunge-effect.

Het nieuwe nude

De nieuwe nude-look is all about texture. Gedaan met de perfecte matte huid als ideaal: M.A.C.'s nieuwe skin texture products maken je huid naar wens dewy, krijtachtig mat, wetlook-glanzend ... Liefst allemaal tegelijk! Vooral de glanzende vinyl-look springt in het oog: heel origineel maar ook heel draagbaar.

De favoriete minitrend van yours truly? Deze nude cat eye-look. Fris, naturel, maar met een ongebruikelijke twist. Definitely worth a try!

Blood red lips

Als de nude lipkleuren je ding niet zijn en je ze liever - letterlijk - in de verf zet, dan heb je nog steeds keuze te over. Elke tint rood - van gothic bijna-zwart tot fel koraal - is on trend. Als het aan M.A.C. ligt, is textuur belangrijker dan kleur. Ultramat of juist hoogglans: hello statement lips!

Met medewerking van Noémie Six

page loaded